Bekijk op deze pagina onze collectie van

Cortina.png

Maak hier uw keuze:

U1.jpg

Cortina U1

Advies verkoopprijs: € 599,-

De Cortina U1 heeft een heel eigen uiterlijk. Hij lijkt op een transportfiets, maar heeft geen voordrager en de damesuitvoering lijkt ook wel wat op een omafiets, maar dan stoerder. Verkrijgbaar in tijdloze kleuren, zonder toeters maar wel met een bel!

In meisjes- en jongensuitvoering verkrijgbaar!

 

Cortina U4 Transportfiets

Advies verkoopprijs: € 599,-

De Cortina U1 heeft een heel eigen uiterlijk. Hij lijkt op een transportfiets, maar heeft geen voordrager en de damesuitvoering lijkt ook wel wat op een omafiets, maar dan stoerder. Verkrijgbaar in tijdloze kleuren, zonder toeters.... maar wel mét een bel!

CT3D57MMx1534.jpg
CMO8GBNDD51ADMx4800.jpg

Cortina Mozzo

7 Versnellingen, dubbele handrem

Advies verkoopprijs: € 999,-

De Cortina Mozzo is een supersnelle stadsfiets voor de echte liefhebber. De vorm van de fiets zorgt voor een hartstikke sportieve look. De Gates beltdrive en Shimano hydraulische schijfremmen maken deze fiets een feestje om op te fietsen.

In meisjes- en jongensuitvoering verkrijgbaar!

 

Elektrische fietsen

Cortina E-U1

Vanaf € 1.459,- advies verkoopprijs

Op zoek naar een krachtige en betaalbare e-bike? Dan is de Cortina E-U1 vast iets voor jou! Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-U1 heeft een krachtige 250 watt motor in het voorwiel, de ideale fiets voor die dagelijkse rit naar school of het werk!

In meisjes- en jongensuitvoering verkrijgbaar!

CEU1B3CBD57BMx4800.jpg
CET7EFMD57JEBMx4800.jpg

Cortina E-U4

Motor in het voorwiel

Vanaf € 1.699,- advies verkoopprijs

De fiets waar Cortina bekend mee is geworden, maar dan elektrisch. De Cortina E-U4 Transport combineert de looks van de bekende transportfiets met het comfort van een krachtige voorwielmotor. Een win-win situatie!

Sportdrive 36v, 7 Versnellingen, Dubbele handrem

Cortina E-U4

Met middenmotor

Vanaf € 2.199,- advies verkoopprijs

De stijlvolle en robuuste transportfiets Cortina E-U4 is voorzien van een middenmotor (M300) van Bafang. Bij de E-U4 is het bijna niet zichtbaar dat deze elektrisch is. De dagelijkse ritjes naar de (sport)school of het werk zijn ineens veel leuker! De fiets is voorzien van een gesloten kettingkast, stevige voordrager en bagagedrager en voorzien van anti-lek banden.

In meisjes- en jongensuitvoering verkrijgbaar!

CET8BMMD50IBMx4800.jpg
CEMO8SMMH56EBLMx4800.jpg

Cortina E-Mozzo

Shimano Steps 36v, 8 Versnellingen, Dubbele handrem

Vanaf € 2.899,- advies verkoopprijs

Gloednieuw in de collectie van Cortina zijn de e-bikes met het Shimano STEPS-systeem. De E-Mozzo Pro en E-Mozzo met 8 versnellingen en verende zadelpen hebben beide het E6100-systeem van Shimano. In deze fietsen is de techniek van Shimano voor elektrische mountainbikes gecombineerd met het Cortina-design voor sportieve stadsfietsen. Het resultaat is een lijn elektrische Cortina E-Mozzo's die er strak uitzien en bovendien supersnel zijn!