top of page
sparta (1)kopie.png

a-SHINE FIT M7B

De a-SHINE FIT M7b is een allround e-bike met middenmotor

Een betrouwbare e-bike saai? Niet met onze allround a-SHINE FIT. De stijlvolle fiets die áltijd voor je klaarstaat, zelfs op maandagochtend. Een e-bike waar je op kunt bouwen, dat is de a-SHINE FIT. Ook wel hét instapmodel uit onze a-SHINE serie. Deze betrouwbare e-bike heeft het allemaal: een strak design, actieradius naar keuze en met de krachtige Bosch Active line middenmotor rijd je gerust nog een rondje om. Kijk, daar heb je wat aan.

De 2023 uitvoering van de a-SHINE FIT is ten opzichte van zijn voorganger voorzien van een kleine make-over en beschikt over dezelfde technische eigenschappen.

Ebike-a-SHINE-FIT-M7b-detail-puriondisplay_1920x1920.jpg

Systeem Bosch®

Schermafbeelding 2021-02-11 om 16.03.19.

De aandrijving van de Bosch-middenmotoren wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert je Sparta fiets nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. De krachtige middenmotoren van Bosch zorgen er voor dat het zwaartepunt van je fiets laag ligt. Hierdoor fiets je in optimale stabiliteit.

Accu & Actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van je fiets is afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu-keuze bij deze fiets en de actieradius van de verschillende rijprogramma’s..

Actieradius.png
Ebike-a-SHINE-FIT-M7b-detail-boschaccu_1920x1920.jpg
Ebike-a-SHINE-FIT-M7b-detail-boschmotor-activeline_1920x1920.jpg

Motorpositie

In het midden van het frame

Je rijcomfort wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus! De plek van de motor heeft hier dan ook effect op.

Als je op zoek bent naar natuurlijk en stabiel rijgedrag, is een middenmotor ideaal. Doordat de motor bij de trapas zit, geeft dit een laag zwaartepunt waardoor de fiets zeer stabiel is. Een middenmotor is door zijn kracht en techniek uitermate geschikt voor heuvels en bergen.

bottom of page